Tilfredshedsgaranti

100% Tilfredshedsgaranti hos DeluxeCare

Hos DeluxeCare vil du opleve tryghed før, under og efter dine køb med vores Tilfredshedsgaranti, som dækker dine køb 100%. Vi står fuldstændig inde for vores produkter, hvorfor vi ønsker at gøre det trygt at handle hos os.

Vores returrate er under 2%. Det betyder at mere end 98% af vores kunder oplever, at vores produkter lever op til deres forventninger, og gør en forskel.

Der er faktisk ingen grund til ikke at prøve vores produkter af!


Tilfredshedsgaranti eller Returret

Vi gør opmærksom på, at alle produkter altid er dækket af de lovpligtige 14 dages returret. Hos DeluxeCare har vi valgt at gøre det endnu bedre, og giver derfor fuldstændig Tilfredshedsgaranti i 30 dage.


e-mærket for din sikkerhed

Med certifikat fra e-mærket, så øger vi vores kunders sikkerhed med nethandel med både sikker betaling og køberbeskyttelse.
Vores certificering kan ses her: e-mærke certifikat


Betingelser

Læs vores Handelsbetingelser.


Vi yder god kundeservice, og håber vi ser dig i vores butik igen

Ønsker du at returnerer et produkt, så kontakt os på Info@deluxecare.dk. Og skriv du ønsker at returnere. Returfragt dækkes af kunden.

Skulle du mod forventning returnere et produkt, har vi fuld forståelse og håber vi ser dig igen. Har du spørgsmål til vores tilfredshedsgaranti, er du velkommen til at kontakte os.