Vi støtter Dyreværnet & Danske Hospitalsklovne ved ALLE KØB og arbejder for et sundere miljø

For hver gennemført ordre ligger vi 10 kroner til side. En gang årligt sender vi donationerne. Vi har valgt at støtte organisationer lokalt og inden for vores danske grænser. Det føler vi, giver mest værdi. Både vores dyr og børn er helt unikke og uskyldige. De skal derfor have al den støtte, som vi kan give dem.

Det er for os utrolige vigtige sager, som gør en enorm forskel. De 10 kroner deles ligeligt mellem Dyreværnet og Danske Hospitalsklovne.


Grønne tiltag

Vi arbejder hele tiden på, at belaste vores verden mindst muligt. En af de tiltag vi har, er at vores produkter ikke kommer med en manual i papirform. Vi har lavet dem digitale, og sender dem ved køb. På den måde sparer vi papir, produktion og transport. Ved bortkomst kan kunder altid gå ind under vores Download sektion og hente en manualen igen. Det mener vi er god service og det rigtige for at bidrage til et mindre CO2 aftryk.

*Du kan opleve at få en manual i papirform, da det er en igangværende proces, hvor produkterne løbende vil leve op til vores interne miljøkrav.