beauty

Diamantslibning - Hvad er det egentlig?

Diamantslibning - Hvad er det egentlig?

Diamantslibning er en eksfolierende behandling af huden også kaldet Mikrodermabrasion. Hvad er eksfolierende så, tænker du måske. At eksfoliere betyder "at fjerne". Det behandlingen fjerner er snavs, døde hudceller og talg fra porerne i vores hud. De tre ting giver uren hud og for nogle også hudproblemer i form af enten hudorme eller bumser. Porer er små huller i vores hud, som huden bruger til at afgiver fx sved og affald.

Derfor er diamantslibning med vores SilkSkin Pro helt ideel. Dens varme- og kølefunktion sikre, at man nemt kan åbne sine pore før behandling med varme, hvilket giver et mere effektiv og dybderensende resultat. Efter endt behandling kan man lukke sine pore igen med kulde så man sikre, at nyt snavs ikke hurtigt finder vej ned i porerne igen.

SilkSkin Pro's hoved til diamantslibning er lavet med mikroskopiske krystaller, således at huden skånsomt men effektivt opnår den bedste behandling. Ønsker du effektiv behandling langt ud i fremtiden, så kan du med fordel købe vores SilkSkin Pro Ekstra Sæt.

Vores hud er det største organ, vi mennesker har. Huden udskiftes naturligt ca. hver 30. dag, hvorefter døde hudceller falder af, for at give plads til nye. Det er dog langt fra al den døde hud, som falder af naturligt. Derfor er diamantslibning en smart måde at rense sin hud på.

Regelmæssig eksfoliering med diamantsliber giver mange fordele:

  • Gør absorbering af fugtighedscreme nemmere for huden
  • Stimulerer blodgennemstrømning, hvilket fremmer heling og naturlig rensning i på hud og i dybere hudlag
  • Fjerner døde hudceller
  • Ved rutinemæssig behandling øges kollagenproduktion og huden elasticitet
  • Forbedrer hudens udseende
  • Forhindre tilstoppede porer og mindsker fremkost af hudorme og bumser
  • Fjerner toksiner
  • Øger hudens gendannelse, som giver huden en flottere glød

Da vores hud bliver blottet efter behandling, opnås de bedste resultater ved, at behandle om aftenen. Huden bliver især følsom overfor solen.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, sidder vores support altid klar til at hjælpe dig.

Læs næste

Fordele ved Laserterapi
Infrarød Laserterapi - Mærk Forskellen

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.