Infrarød Laserterapi - Mærk Forskellen

Infrarød Laserterapi - Mærk Forskellen

Infrarød behandling bruges i hele verden. Her i Danmark kender vi det særligt fra behandling hos en fysioterapeut. De har taget metoden til sig, fordi det skaber resultater for deres klienter.


Skånsom metode

Det infrarøde laserlys trænger igennem vores celler og aktiverer mitokondrierne. Det er dem, som skaber energi til kroppens celler - også kaldet ATP. Den energi starter kroppens naturlige processer og booster vores cellefunktioner og dermed kroppens egen helbredelsesproces. Det er derfor en helt naturlig proces, som sættes i gang ift. Andre metoder.

Med vores LaserRecover vil du opleve, at behandlingen er 100% smertefri. Den er ergonomisk, vejer kun 205g og let at behandle med. 


Hvem er Infrarød Laserterapi egnet for?

Der er to grupper, hvor behandling er ideel og meget gavnfuld.

Gruppe 1
Døjer du med smerter, inflammationer, gigt, dårlig mobilitet og ømhed vil du opleve stor gavn af behandling.

Gruppe 2
Har du en aktiv livsstil, er skader altid lige om hjørnet samtidig med, at du også har brug for effektiv restitution. Da infrarød laserbehandling både er forebyggende og lindrende, kan den med fordel bruges for at være på forkant med skader. Er skaden opstået vil du opleve hurtigere restitution samt et kortere skadesforløb.


Dokumenteret effekt

De helt store fordele ved behandling er:

Lindring
Anti-inflammatorisk
Forbedret restitution
Udvidelse af blodkar
Reducering af stivhed
Øget blodgennemstrømning og dermed øget ilttilførsel.


Sikkerhed

Det er vigtigt at bruge de medfølgende sikkerhedsbriller, da lyset er skarpt og usundt for vores øjne. Derudover skal man ikke overstige 2 x 30 minutters behandling om dagen, da det er vigtigt ikke at overstimulere cellerne.


Dokumentation

Vi har naturligvis lavet rigtig meget forarbejde og sat os grundigt ind i den videnskabelige dokumentationen. Det er et stort arbejde, og ikke altid overskueligt. Vi har samlet vores kilder i et dokument, som vi naturligvis deler, hvis du ønsker at vide endnu mere.

Du kan se dokumentation på vores produkter her: DOKUMENTATION


Sammendrag

Samlet set vil du opleve flere positive sundhedsfordele. Vi har gjort det muligt at hjemmebehandle, fremfor altid at skulle igennem processen med at finde en ekstern behandler. I nogle tilfælde, kan behandle med fx vores LaserRecover stå alene. Dog anbefaler vi altid at kombinere med fysisk massage samt øvelser. Ikke fordi en enkelt ting ikke kan stå alene, men fordi vi ønsker det bedste resultat for dig.

Læs næste

Diamantslibning - Hvad er det egentlig?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.